Inspekt RGH Sarajevo potvrdio međunarodni certifikacioni rejting i lansirao novu web stranicu

Bez autora
Jan 31 2011

Najveća bh. kontrolna kuća „Inspekt RGH“ d.d. Sarajevo izradila je svoju novu web stranicu gdje uz promjenu vizualnog identiteta naglašava regionalno liderstvo u uspješno potvrđenom i obnovljenom međunarodnom certificiranju za kontrolu kvaliteta i kvaniteta uglja, nafte i naftnih derivata, otpadnih voda i zraka. Stranica je urađena na bosanskom, engleskom i njemačkom jeziku a u pripremi je prijevod na italijanski jezik. Certifikacijski auditi provedeni od renomiranih certifikacijskih kuća, Inspekt RGH svrstavaju u rang svjetskih kontrolnih kuća, a samim tim učvrstili smo i poziciju ravnopravnog člana prestižnih svjetskih organizacija kao što su IFIA (International Federation of Inspection Agencies) i ASTM (American Society for Testing and Materials).

Inspekt RGH Sarajevo potvrdio međunarodni certifikacioni rejting i lansirao novu web stranicuNajveća bh. kontrolna kuća „Inspekt RGH“ d.d. Sarajevo izradila je svoju novu web stranicu (www.inspekt-rgh.com.ba) gdje uz promjenu vizualnog identiteta naglašava regionalno liderstvo u uspješno potvrđenom i obnovljenom međunarodnom certificiranju za kontrolu kvaliteta i kvaniteta uglja, nafte i naftnih derivata, otpadnih voda i zraka.

Stranica je urađena na bosanskom, engleskom i njemačkom jeziku a u pripremi je prijevod na italijanski jezik, saopćeno je iz Inspekta RGH d.d. Sarajevo.

"Certifikacijski auditi provedeni od renomiranih certifikacijskih kuća, Inspekt RGH svrstavaju u rang svjetskih kontrolnih kuća, a samim tim učvrstili smo i poziciju ravnopravnog člana prestižnih svjetskih organizacija kao što su IFIA (International Federation of Inspection Agencies) i ASTM (American Society for Testing and Materials)", izjavio je direktor „Inspekt RGH“ d.d. Sarajevo Halid Jazvin.

„Inspekt RGH“ d.d. Sarajevo kao kontrolna kuća s visokim stepenom organizovanosti u skladu s visokorazvijenim sistemom upravljanja kvalitetom u duhu standarda BAS ISO 9001, BAS ISO/IEC 17020 i BAS EN ISO/IEC 17025, a i po pravilima branše na prostoru u kojem djeluje (Balkan i dijelovi srednje Evrope) dokazala se kao lider u regionu", dodao je Jazvin.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik